NNAM voert namens Atlas Insurance alle zaken uit die te maken hebben met de studentenpakketverzekering en de andere hier op de site genoemde verzekeringen voor studenten die in Nederland studeren. Als het over je verzekeringszaken gaat is en blijft NNAM je aanspreekpunt. Er zijn echter meer partijen – min of meer achter de schermen – betrokken bij je verzekering. Daarom zetten we deze hier voor je op een rijtje.

OOM Verzekeringen 

OOM Verzekeringen is in 1940 opgericht met als doel om oorlogsschade te verzekeren. In de loop van de tijd zijn hun activiteiten uitgebreid. Hun kernactiviteiten zijn verschoven naar het verzekeren van verzwaarde brandrisico’s en verzekeringen voor Nederlanders die naar het buitenland vertrekken of buitenlanders die naar Nederland komen

Aevitae

Aevitae is een volmachtbedrijf gespecialiseerd in collectieve en geïdividualiseerde werkgevers- en werknemersvoorzieningen, Aevitae levert maatwerk voor zoqwel de onderneming/instelling als de consument. Aevitae heeft een toppositie in haar marktsegment.

Avero Achmea

Avéro Achmea is een moderne financiële dienstverlener met een rijke histiorie. Al bijna tweehonderd jaar zijn ze actief in de verzekeringsbranche en nog altijd kunnen de klanten rekenen op innoverende producten die aansluiten bij hun dagelijkse behoefte. Avéro Achmea richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten, die hoofdzakkelijk worden bediend door onafhankelijke intermediars.

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan met het accountteam en zij zullen je antwoord geven op al je vragen.