NNAM voert namens Atlas Insurance alle zaken uit die te maken hebben met de studentenpakketverzekering en de andere hier op de site genoemde verzekeringen voor studenten die in Nederland studeren. Als het over je verzekeringszaken gaat is en blijft NNAM je aanspreekpunt. Er zijn echter meer partijen – min of meer achter de schermen – betrokken bij je verzekering. Daarom zetten we deze hier voor je op een rijtje.

OOM Verzekeringen 

OOM Verzekeringen is in 1940 opgericht met als doel om oorlogsschade te verzekeren. In de loop van de tijd zijn hun activiteiten uitgebreid. Hun kernactiviteiten zijn verschoven naar het verzekeren van verzwaarde brandrisico’s en verzekeringen voor Nederlanders die naar het buitenland vertrekken of buitenlanders die naar Nederland komen

VGZ

VGZ zet zich al meer dan 5 jaar samen met zorgverleners in voor betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zinnige zorg noemen we dat. Ze stimuleren andere zorginstellingen om deze slimme initiatieven van zorgverleners uit ziekenhuizen, GGZ-instellingen en thuiszorgorganisaties over te nemen. Zo brengen ze samen de zorg vooruit.

Vragen?
Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan met het accountteam en zij zullen je antwoord geven op al je vragen.